Olen RKC Helmimereä ja LC Hilliä kirjoittavan mortimerin veli, ja ajattelin että jos kokeilisin laittaa omaa tarinaani tänne. Kuvamme ovat samalla tunnuksella photobucketissa. Tarina kertoo kerrostalon vuokra-asuntojen asukeista... Tämä on siis draamatarina, joka on hieman salattujen elämien tyylinen.

 

ilma1.jpg picture by makkara

Ilmattarenkadulla on hyviä vuokra-asuntoja, joissa asuu onnellisia ihmisiä joilla on paljon ystäviä ja sukulaisia lähellään. Tätä voisi sanoa liioitteluksi, sillä Ilmattenkadun vuokra-asunnot ovat liian isoja tai liian pieniä, ja ihmisillä on salaisuuksia eikä paljon läheisiä. Joku ehkä haluaisi korjata tämän asian, ehkä se olet sinä?

ilma2.jpg picture by makkara

Ilmattarenkatu on nimittäin uusi sims-tarina, johon lukija voi itse vaikuttaa, jos vain itse haluaa. Uusia hahmoja tulee aika ajoin, mutta he asuvat eri vuokra-asunoissa. Jos joskus jokin perhe lähtee tarinastani, niin uusi hahmo/perhe voi päästä vanhan asuntoon. Ja lukijat voivat itse ehdottaa hahmoa, jonka ovat suunitelleet aivan itse. Mietitte varmaan, kuinka saan sen toimimaan ja miten tiedän minkälaista hahmoa olette ajatelleet.

ilma3.jpg picture by makkara

Se toimii näin: Jos joku teistä lukijoista tahtoo hahmonsa mukaan Ilmattarenkadun juonikuvioihin, voi hän kommenteissa ilmoittaa hahmon luonteen nimen, perheenjäsenet, iän jne. Jos tiedät tarkalleen sopivat ladatut hahmollesi, voit laittaa osoitteet mistä pysytisin ladata ne ladatut. Uusia hahmoja laitan tarinaani siis silloin tällöin.

Myös juonikuvioihin voit vaikuttaa. Niihin vaikuttaminen toimii näin: Joskus sivulle ilmestyy galluppeja, joihin äänestämällä voit vaikuttaa miten tarina jatkuu, mutta näitä äänestyksiä tulee harvemmin. Hahmoehdotuksen voit laittaa milloin vain. Jos haluaisit suunitella jonkun kohtauksen, sekin tietysti onnistuu. Otan parhaimpia juonikuvio suunitelmia mukaan tarinaan, mutta en läheskään kaikkia. Nyt voimmekin siirtyä tämänhetkisten asukkaiden esittelyihin.

ilma4.jpg picture by makkara

Pirkko Mäntynen on eläkeellä, ja leipoo joka päivä jotain. Rehellisesti kun sanoo, on pieni riesa että kaikki vadit ja kattilat ovat täynnä pullia ja hillomunkkeja. Kai se on ymmärettävää, jos tällä iloisella ja vauhdikkaalla mummelilla ei ole muuta tehtävää? Aikoinaan hän työskenteli Prismassa.

ilma5.jpg picture by makkara

Artturi Mäntynen omistaa hyvin pienen asunnon. On todellinen onni, että hän mahtuu vaimonsa kanssa asumaan siinä. Artturi menestyy hyvin töissä, ja hän on se joka haalii perheen leivän pöytään. Kuinka kauan hän pärjää töissä, sitä ei vielä tiedetä. Artturilla on ollut viime aikoina pieniä sairauksia, jotka vaikeuttavat silloin tällöin työntekoa. Hän on reilu ja auttavainen kaikkia kohtaan, vaikka joku olisikin loukannut häntä. Pirkon aviomies.

ilma6.jpg picture by makkara

Olli Mäntynen, kaksikymppinen työtön perussuomalainen mies. Hän kittaa kaljaa joka viikonloppu, ja on sitten krapulassa seuraavan päivänä. Ollilla on ollut monta yhden yön juttua, monen kauniin naisen kanssa. Eräs näistä kauniista naisista kantaa Ollille kaunaa. Saa nähdä, miten hänen kanssaan käy. Pirkon ja Artturin poika.

ilma7.jpg picture by makkara

Niina Laitanen, rapun kauniin nainen. Hän on blondi, ja haluaa näyttää sen. Kauneutensa vuoksi hänellä on useita ystäviä, ja hän janoaa kostoa Olli Mäntyselle joka hänet julmasti jätti. Näin Niina ainakin itse ajattelee. Hänellä itsellään on useampia míehiä samaan aikaan. Hän asuu siskonsa ja kahden miesvuokralaisen kanssa aika isossa asunnossa. Jasminin sisko.

ilma8.jpg picture by makkara

Jasmin Laitanen on siskonsa vastakohta. Tämä gootti on istunut putkassakin, mutta ei pitkään vaan vain yön yli. Hän on synkkä ja syrjäänvetäytynyt, eikä halua kiirehtiä koskaan rakkausasioiden tai minkään muunkaan kanssa. Tämän vuoksi hänellä ei ole paljon ystäviä, koska Ilmattarenkadun muut asukkaat ovat varsinaisia romantikkoja. Niinan sisko

ilma9.jpg picture by makkara

Tero Virtanen on toinen Laitasten vuokralaismiehistä, hän on aina menossa. Terolla on menneisyydessä useita naisia ja villiä biletystä. Nyt hän on jo hieman rauhoittunut, ja katselee tällä hetkellä Niina Laitasen perään, joka omistaa asunnon. Jaakon veli.

ilma10.jpg picture by makkara

Jaako Virtanen on Teron veli, ja toinen vuokralaisista Laitasten luona. Hän on huumorintajutin ja vakava liikemies, jolle raha on elämän tärkein asia. Hän viettää aikansaa puhelimessa ja töissä, jossa hän menestyy todella hyvin. Teron veli.

ilma12.jpg picture by makkara

Theresa Laakso on tullut ulkomailta vähän aikaa sitten. Hän on myös syntynyt siellä, mutta hänen isänsä oli suomalainen joten hän sai isänsä sukunimen. Theresan on vaikea sopeutua Suomeen, sillä hän on tottunut Espanjassa asumiseen. Hänet on kasvatettu hyvin, joten hän on koko talon kohtelian asukas. Theresan aviomiehen,  Danielin kuva valitettavasti puuttuu... Danielin kuva nähdään kyllä.

 

 

ilma13.jpg picture by makkara

Daniela Laakso on myös hyvin kasvatettu naisenalku, joka on ihastunut naapuriinsa vaikka on asunut Ilmattarenkadulla vasta muutaman viikon. Hän on romantikko ja haluisi että maailmassa kaikki olisi aina hyvin. Ilmattarenkadullakaan kaikki ei aina suju, niin kuin kaikki haluaisivat. Theresan ja Danielin tytär.

ilma14.jpg picture by makkara

Dan eroaa muusta perheestä, koska hän on röyhkeä ja itserakas. Dan on ollut pienen ikänsä aikana monessa mukana, rikollisassikin asioissa. Hän pitää kovasti perheestään ja rakastaa kovasti kaunista siskoaan, joka on ollut hänen tukenaan elämän takapakeissa. Danielan veli.

ilma15.jpg picture by makkara

Santeri Niitty on ammatiltaan yksityisetsivä. Hän on huumorintajuinen vaikkakin hiukan helposti loukkaantuva mies. Hän rakastaa työtään liian paljon. Santeri jopa kotona pitää asioiden selvittelystä. Sofian mies.

ilma16.jpg picture by makkara

Sofia Niitty rakastaa perhettään, ja haluaa suojella lapsiaan kaikelta pahalta. Suojelu menee joskus hieman ylikin, sillä hän ei siedä että kukaan tapailee hänen tytärtään enemmässä kuin kaverimielessä. Tämä naikkonen on muutenkin hyvin ankara, tiukkapipoksikin häntä kutsutaan. Santerin vaimo.

ilma17.jpg picture by makkara

Justus Niitty on niittyjen vanhin ja ainut poika. Hän on täysi-ikäinen ja omistaa paljon ystäviä. Justus seurustelee Jasmin Laitasen kanssa, mutta suhde on alkanut rakoilla melko pahasti. Kestääköhän se? Sofian ja Santerin lapsi.

ilma18.jpg picture by makkara

Anne Niitty on tyypillinen teini-ikäinen. Ovia paiskotaan ja huutoa kuullaan hänen vuokseen Niityillä usein. Annella ei ole paljon ystäviä, jotkut pitävät häntä jopa hulluna ja hän on koulukiustattu lievästi. Justuksen sisko.

Tässä oli esittelyt Ilmattarenkadun perheistä. Ensimmäisessä osassa seurataan kahta perhettä. Puolet osasta kertoo Mäntysistä ja puolet Laitasista. Kiitän kovasti, jos luitte esittelyn, olisi tärkeää minulle saada paljon lukijoita. Nyt minulla on hyvin aikaa pelata simsiä, joten taidankin heti aloittaa Laitasilla. Tämä ei siis ole LC eikä RKC,vaan aivan tavallinen draamatarina.

-Suffelipuhveli